LUNCH HALTE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Lunch Halte. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 23:09 im happy with them
29 nov 2022 om 16:18 het eten was warm maar alle sausjes waren ze vergeten waardoor het eten vrij droog was. Ook zou het meer groenten mogen bevatten.
27 nov 2022 om 15:58 Frietjes waren wak en het eten was niet zo warm
15 nov 2022 om 8:59 Weggegooid geld noem ik dat.
9 nov 2022 om 9:00 Zeer snelle levering en goed gevulde kapsalons!
29 okt 2022 om 21:04 Verschillende bestellingen geplaatst, en elke keer uitstekend ! Zowel qua lever termijn als kwaliteit. Een aanrader !
27 okt 2022 om 23:57 Fantastisch, zoals altijd
19 okt 2022 om 7:49 Ik had spaghetti bolognaise maar het leek alsof de spaghetti weken ergens aan de kant stond was plat en smaakt naar niets. De chickenwings waren helemaal zwart. Het is te prijzig en je krijgt er niets deftigs bij. Zonde van je geld
16 okt 2022 om 16:07 It's right around the corner and it said 60min at start which I assumed was incorrect. 80 minutes I think it took from order time to actually being here. It's okay now because it's Sunday but any other day In the evening it will not be okay.
13 okt 2022 om 16:15 Top
8 okt 2022 om 19:19 Ik had panni met kaas gevraagt maar ik heb met kipfile ontvangen